Κυριακή 22 Μαΐου 2016

🌟 Μιλώντας για... ψίχουλα! 🌟

Με την αναβάθμιση του Πολαρίς ήρθε κάτι νέο και πολύ χρήσιμο όσον αφορά τη διασκόσμηση του σπιτιού σας. Πολλοί ήθελαν πάντα να μπορούν να ελέγξουν την κίνηση των κατοικιδίων τους, όταν τα τοποθετούν στο κάστρο τους. Πολλές φορές μάλιστα, τα κατοικίδια πήγαίνουν σε μέρη που δεν θέλουμε ή ξεφεύγουν από το δωμάτιο που τα έχουμε τοποθετήσει. Κάποιες φορές μας ακολουθούν. 

Πλέον με τα Ψίχουλα μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά των κατοικιδίων σας, αλλά και των μεταφορικών σας! Τα Ψίχουλα τοποθετούνται μαζί, έτσι ώστε να σχηματίσετε τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσει το κατοικίδιό σας. Είναι μπλε, έχουν σφαιρικό σχήμα και είναι αόρατα, εκτός αν είστε στην κατάσταση ''Τοποθέτηση Αντικειμένων''. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να τα δεί όταν θα επισκέπτεται το κάστρο σας!


Τοποθέτηση-Λειτουργία:
Αφού τοποθετήσετε ένα, κάνοντας κλικ πάνω του θα έχετε στη διάθεσή σας ορισμένες επιλογές. Επιλέγοντας ''Επίλεξε το επόμενο ψίχουλο'' μπορείτε να τοποθετήσετε το επόμενο ώστε να σχηματίσετε τη διαδρομή που θέλετε. Για να μην μπερδευτείτε με τη σειρά και καταστρέψετε τη διαδρομή καταλάθος, όλα είναι αριθμημένα και η σειρά φαίνεται με ένα κίτρινο βέλος. Με την καρτέλα ''Όρισε Συμπεριφορά Κατοικιδίου'' επιλέγετε τις κινήσεις που θέλετε να κάνει το κατοικίδιο/μεταφορικό σας μόλις φτάσει στο επιλεγμένο ψίχουλο.

Που Μπορώ Να Βρω:

Τα ψίχουλα τα αγοράζετε από το κατάστημα κορώνων. Επίσης, μπορείτε να τα κατασκευάσετε. Η συνταγή κοστίζει 5000 χρυσό και μπορείτε να την αγοράσετε από τη Τζάκι Χαμηλόφλογη στο περίπτερο κατοικιδίων. 


Επίλογος:

Προσωπικά πιστεύω πως είναι κάτι πολύ χρήσιμο και χρειαζόταν να προστεθεί από καιρο. Όσοι ασχολούνται με τη διακόσμηση όσο εγώ θα τα λατρέψουν. Στο μόνο πράγμα που διαφωνώ είναι στη συνταγή κατασκευής. Πολλά μέλη δεν επιθυμούν να ξοδέψουν κορώνες για αυτά, άρα θα προτιμήσουν να αγοράσουν τη συνταγή. Δυστυχώς ζητά τα μαλλιά της κεφαλής μας! Για να κατασκευάσετε ένα ψίχουλο (μόνο ένα!) χρειάζεται να πιάσετε 8 είδη ψαριών-κόμικ. Μια διαδρομή χρειάζεται αρκετά ψίχουλα, άρα θα πρέπει κάποιος να κουραστεί πάρα πολύ για να τα αποκτήσει! Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει λίγο πιο εύκολη η συνταγή τους. Καλή διακόσμηση!