Σάββατο 28 Μαΐου 2016

🌟 Κατασκευαζοντας Καστρα! 🌟

Kαλησπέρα! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω ένα αφιέρωμα στα κάστρα και η καλύτερη αρχή είναι τα αυτά που μπορείτε να κατασκευάσετε! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 πανέμορφα και πολυτελή σπίτια που κατασκευάζονται. Αγοράζετε τις συνταγές από NPCs και στη συνέχεια τα κατασκευάζετε στους ειδικούς σταθμούς κατασκευής. Ωστόσο η διαδικασία της συλλογής των απαιτούμενων υλικών δε θα είναι ιδιέταιρα εύκολη! Πολλές φορές οι συνταγές απαιτούν να κατασκευάσετε επιπλέον έπιπλα. Παρόλα αυτά και τα τέσσερα αξίζουν πραγματικά τον κόπο! Πάμε να τα δούμε!


Αίθουσα Παρατηρητηρίου



Πρόκειται για ένα σπίτι με θέμα τη Γκριζλοτοπία και τον Παγόδοντα. Τόσο ο εξωτερικός, όσο και ο εσωτερικός χώρος χαρακτηρίζονται ώς μεγάλοι. Η συνταγή κοστίζει 60.000 χρυσό και μπορείτε να την αγοράσετε από τον Τόραλντ Οδηγό στη Βόρεια Φρουρά της Γκριζλοτοπίας. Παρακάτω βλέπουμε μερικές φωτογραφίες του κάστρου:






Αστεροσκοπείο της Σελέστια



Ο αστρικός παράδεισος είναι εδώ! Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο και ιδιέταιρο κάστρο με έντονες επιρροές από την αρχιτεκτονική της Σελέστια. Ο εξωτερικός χώρος χαρακτηρίζεται ως μεσαίου μεγέθους, ενώ ο εσωτερικός ως μεγάλος. Ο πανέμορφος σκοτεινός ουρανός στολίζεται με πλανήτες και αστέρια! Εσωτερικά οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με ανάγλυφα στα χρώματα του ροζ και του μπλέ. Έχει τέσσερις ορόφους. Οι τρεις μεσαίοι έχουν πατώμα σε σχήμα σελήνης, αστεριού και ηλίου αντίστοιχα. Αντί για σκάλες χρησιμοποιείτε τηλεμεταφορείς για να ανέβετε σε κάθε όροφο. Μπορείτε να αγοράσετε τη συνταγή για το κάστρο αυτό στον Μπάξλι Χελωνάκη, στο αρχηγείο της Σελέστια. Κοστίζει 75.000 χρυσό και η συνταγή απαιτεί δευτερεύουσες κατασκευές. Ωστόσο πρόκειται για ένα κάστρο που πραγματικά αξίζει να κατασκευάσει κανείς! 







Οίκος Μοίρας



Αν και θεωρώ οτι το σπίτι σε μέγεθος είναι αρκετά μικρό, είναι ιδιέταιρα εντυπωσιακό. Οι λάτρες του σκοτεινού και του μυστηρίου θα το αγαπήσουν! Είναι εμπνευσμένο από τα άγρια δάση του Άβαλον. Το σπίτι έχουμε ξανασυναντήσει και στo 5 B.O.X.E.S. event. Στον κήπο υπάρχει ένας μωβ καταρράκτης... δε θα σας συνιστούσα να πιείτε νερό από εκεί! Οι εσωτερικοί χώροι είναι δύο: η αποθήκη και η κύρια κατοικία που στέκεται σε... πόδια αράχνης! Κοστίζει 60.000 χρυσό και μπορείτε να αγοράσετε τη συνταγή από τον Παντρέγκ στην Παλιά Μονή του Άβαλον.








Δεντρόσπιτο Ζούγκλας


Ένα από τα αγαπημένα μου σπίτια! Είναι τεράστιο εσωτερικά και εξωτερικά σε σημείο που πρέπει να δημιουργηθεί χάρτης. Είναι εμπνευσμένο από το Άλτο Άλτο της Αζτέκα. Πρόκειται για ένα ξύλινο σπίτι με πολλούς ορόφους, γύρω από το οποίο υπάρχουν αμέτρητα κλαδιά-δρόμοι, στα οποία χάνεσαι! Επίσης εξωτερικά υπάρχει και δωρεάν ομαδικό παιχνίδι! Τη συνταγή πουλάει ο Κανταρές Πενταλούλουδος στον Αλτόβαλτο της Αζτέκα, με κόστος 65.000 χρυσό. Αρκετά δύσκολη η κατασκευή του, αλλά σχετικά φθηνή η συνταγή για το μέγεθός του!