Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

🌟 Mega Magic Pack 🌟



Με αφορμή το throwback των παλιών πακέτων αποφάσισα να κάνω μια παρουσίαση του Mega Magic Pack (με θέμα τη Ζαφάρια). Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο πακέτο που έχει έντονες ανατολίτικες επιρροές και πολλά δώρα. Κοστίζει 30.000 κορώνες και φυσικά παίρνετε δώρο και 30 μέρες wizard club! Κάντε κλικ στην εικόνα για να το αγοράσετε. Ας δούμε συνοπτικά τι περιέχει:







Παλάτι του Σουλτάνου:


Ξεκινάμε από το κάστρο του πακέτου που είναι από τους σημαντικότερους λόγους για να αγοράσει κανείς το πακέτο. Είναι ένα ανατολίτικο παλάτι μεγάλου μεγέθους. Έχει πισίνα, μεγάλη αυλή, αρένα μονομαχίας και καταρράκτη! Πίσω από αυτόν θα βρείτε μια σπηλιά γεμάτη χρυσό κι ένα λυχνάρι που αν το τρίψετε, το τζίνι θα σας δώσει ανταμειβές! 

Μέσα στο σπίτι υπάρχει επίσης μυστικό πέρασμα για τη σπηλιά! Ψάξτε τον τοίχο με την ταπετσαρία του Αλαντίν και μπείτε μέσα!






                           






Μαγικό Χαλί:
Το μεταφορικό του πακέτου είναι φυσικά ένα μαγικό χαλί σε μωβ χρώμα. Πηγαίνει ασορτί με το σπίτι, οπότε μπορείτε να το καβαλήσετε αλλά και να το βάλετε ως διακοσμητικό στο σαλόνι σας. Προσοχή όμως γιατι δεν είναι σαν τα συνηθισμένα χαλια... είναι ιπτάμενο!



Περιβολή Σουλτάνου:
Πρόκειται για τον ρουχισμό του πακέτου. Όπως και σε κάθε μαγικό πακέτο, έχει ορισμένα στατιστικά ανάλογα με το επίπεδό σας και εμφάνιση ανάλογη με το θέμα του πακέτου! 
*Υπάρχουν ρούχα και για τα επίπεδα 100+!



Μυστικιστικό Φλάουτο του Μαγευτή:
Αυτό είναι το ραβδί του μαγικού πακέτου! Πρόκειται για ένα περίτεχνα σκαλισμένο φλάουτο με χρώματα ανάλογα με το επίπεδο. Σε αντίθεση με το προηγούμενο πακέτο που παρουσίασα, εδώ τα χρώματα δεν επηρεάζονται από τη σχολή σας! Ενδεικτικά σας έχω μερικά παρακάτω:






Ελιξήριο Επιπρόσθετου Κάστρου:
Δεν το βλέπουμε συχνά τελευταία σε πακέτα αλλά είναι πολύ χρήσιμο. Είναι ένα δώρο αξίας 1200 κορώνων. Όπως γνωρίζετε, το όριο των σπιτιών που μπορείτε να έχετε είναι 3. Με αυτό μπορείτε να έχετε ένα επιπλέον! Και φυσικά όσα περισσότερα αγοράζετε, τόσα περισσότερα κάστρα θα μπορείτε να έχετε!







Φίδι σε Καλάθι:
Για τέλος σας κράτησα ένα πολύ εντυπωσιακό κατοικίδιο. Ένα φίδι μέσα σε καλάθι! Είναι μια ανατολίτικη πράσινη κόμπρα ισσοροπίας! Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, ώστε να το κάνετε όπως σας αρέσει! Προσέξτε να μη σας τσιμπήσει!

TIP: Όταν το εκπαιδεύετε προτιμήστε σνακ ισσοροπίας. Είναι τα αγαπημένα του!





Αυτό ήταν το Mega Magic Pack! Ελπίζω να το βρήκατε τόσο ενφιαφέρον όσο και εγώ! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μαγικά πακέτα!