Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

🌟 5 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρουν οι Νεαροί Μάγοι 🌟

Πρόκειται για 5 πράγματα, τα οποία συνήθως δε γνωρίζουν οι νεαροί μάγοι και καταλήγουν σε λανθασμένες επιλογές. Όλοι μας την πρώτη φορα που παίξαμε το παιχνίδι κάναμε τουλάχιστον δύο-τρία από αυτά τα λάθη. Όσοι είστε νέοι στη Σπείρα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό, ώστε να μην τα κάνετε κι εσείς.



01. Μην σπαταλάτε τους Πόντους Εκπαίδευσής σας!

Όταν είμαστε πρωτάρηδες συνήθως μαθαίνουμε ένα σωρό ξόρκια από άλλες σχολές, πιστεύοντας ότι χρησιμοποιούμε κατάλληλα τους πόντους εκπαίδευσής μας, Λάθος! Προσέχουμε πολύ πώς χρησιμοποιούμε αυτούς τους πολύτιμους πόντους, καθώς μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλές κορώνες για να τους ανακτήσουμε! 


Διαλέγουμε λίγα ξόρκια που θα μας φανούν χρήσιμα, όπως το Ανακάτεμα, τα Ξίφη και τις Παγίδες Ισσοροπίας και λίγα θεραπευτικά ξόρκια. Τους υπόλοιπους τους φυλάσσουμε προσεκτικά, καθώς θα μας χρησιμεύσουν αργότερα στις Αστρικές σχολές και στη μαγεία Σκιάς! Σε περίπτωση που σας περισσέψουν μπορείτε εκτός από τα θεραπευτικά ξόρκια να ακολουθήσετε ως δευτερεύουσα τη σχολή Θανάτου, ώστε να πάρετε το πολύ χρήσιμο ξόρκι Προσποίηση. Φυσικά μήν ξεχνάτε ότι υπάρχουν και μυστικοί καθηγητές διάσπαρτοι στη σπείρα με πολλά χρήσιμα ξόρκια!

Σε καμία περίπτωση μην μαθαίνετε ξόρκια που δε θα σας ωφελήσουν, επειδή θέλετε να τα δοκιμάσετε ή επειδή σας αρέσει η εμφάνισή τους, Εξάλλου μπορείτε να τα βρείτε και ως κάρτες θησαυρού και να αγοράσετε όσες θέλετε! Συνεπώς θυμηθείτε ότι τα επιθετικά ξόρκια άλλων σχολών, αλλά και οι περισσότεροι πολυμορφισμοί της σχολής Σελήνης θα σας είναι άχρηστα αργότερα!



02. Διαμόρφωσε σωστά την τράπουλά σου!

Μόλις φτάσουμε σε μεγάλο επίπεδο, τότε συνήθως καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να διαμορφώνουμε την τράπουλα. Μην βάζετε άχρηστα ξόρκια μέσα και μετά τα διαγράφετε από την τράπουλα στη μάχη! Φτιάξτε την τράπουλα ανάλογα με τη μάχη που πρόκειται να κάνετε. Βάλτε μέσα μόνο τα ξόρκια που θα χρειαστείτε στη μάχη αυτή. Φυσικά πρέπει να συμπεριλάβετε και θεραπευτικά ξόρκια και Ανακάτεμα.

Επίσης μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικές τράπουλες και να τις ονομάσετε. Για παράδειγμα φτιάξτε τράπουλα για τα Boss, για τους απέθαντους, για την αρένα κτλ.




03. Αγοράστε και με χρυσό από το κατάστημα κορώνων!

Ορισμένα αντικείμενα από το κατάστημα κορώνων αγοράζονται και με χρυσό! Επομένως κάντε οικονομία στις κορώνες σας και αγοράστε τα με χρυσό. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι μεταφορικά, έπιπλα ή σετ επίπλων, κάστρα κτλ. Βέβαια όσοι έχετε κορώνες μπορείτε να τα αγοράσετε με αυτές και να κρατήσετε το χρυσό σας για κάτι άλλο. Είναι δική σας η επιλογή! 


04. Πουλήστε τα αντικείμενά σας στο παζάρι!

Αποφύγετε τη γρήγορη πώληση, το τάισμα κατοικιδίου και την πώληση στα καταστήματα! Πουλήστε ό,τι δε χρειάζεστε στο παζάρι, στην Παλιά Πόλη! Έτσι θα πουλήσετε σε μεγαλύτερη τιμή τα αντικείμενα σας (πολλές φορές και στη διπλάσια!). Επίσης θυμηθείτε να κάνετε καλή έρευνα αγοράς όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι, καθώς ίσως να βρείτε ένα αντικείμενο πιο φθηνό στο παζάρι, από οτι σε ένα κατάστημα (πχ κάρτες θησαυρού).


05. Προσοχή στα προαιρετικά μέρη!

Αν θέλετε να κάνετε οικονομία στις κορώνες σας μπορείτε να μήν επισκεφθείτε τις προαιρετικές περιοχές του παιχνιδιού και να συνεχίσετε στις βασικές αποστολές. Η Γκριζλοτοπία, η Γουιστίρια, η Υδραία, τα Τέσσερα Μπουντρούμια, η Βυθισμένη Πόλη στη Μαγούπολη, ο Τάφος του Εξαπατητή στην Κροκοτοπία και το Πάρκο Κέσινγκστον στο Μάρλειμποουν είναι προαιρετικά και δε θα επηρεάσουν το storyline αν δεν τα επισκεφθείτε. Έχουν δική τους ιστορία, αυτόνομη.


Επίσης η Μαγούπολη όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο είναι πολύ ιδιέταιρη. Ουσιαστικά έχει πολλά προαιρετικά σοκάκια χωρίς να το γνωρίζουμε. Η ιστορία ξεκινάει στο επίπεδο 12, επομένως ακόμη κι αν δεν κάνουμε κανένα σοκάκι, αν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο (με άλλους τρόπους) ξεκινάμε κανονικά την ιστορία και παίρνουμε την αποστολή για την Κροκοτοπία. Οι περιοχές που χρειάζεται να κάνουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο αυτό είναι ο Δρόμος του Μονόκερου (που είναι δωρεάν), το Σοκάκι των Φλογόγατων και η Οδός Κυκλώπων. Η Λεωφόρος Κολοσσού και ο Καβουρόδρομος είναι προαιρετικά. Ωστόσο είναι μια πολύ ωραία εμπειρία να τα επισκεφθεί κανείς!