Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

🌟 Polarian Explorer's Bundle 🌟


Ήρθε η στιγμή που περίμενα, να γράψω αυτό τον οδηγό για το Polarian Explorer's Bundle! Πρόκειται για το νέο μαγικό πακέτο που ήρθε σήμερα! Ώς θέμα έχει τον νέο μας κόσμο, τον Πολάρις. Μαζί με την αγορά του πακέτου θα πάρετε δώρο και 30 ημέρες Wizard Club! Αν θέλετε να το αγοράσετε κάντε κλικ στην εικόνα. Πάμε λοιπόν να δούμε ένα ένα τα περιεχόμενά του!




🌟 Ναυάγιο Πολάρις

Το κάστρο του πακέτου είναι το παγωμένο Ναυάγιο Πολάρις! Στα παγωμένα νερά του μπορείτε να πιάσετε πάρα πολλά ψάρια. Επίσης σας περιμένει και ένας επισκέπτης από το Μάρλεϊμποουν που θα σας δώσει ανταμοιβές! Στο μέγεθος θεωρείται πολυτελές και χωράει 250 αντικείμενα μέσα και έξω. Επίσης έχει μια αρένα για να παίζετε PvP με τους φίλους σας. Και το καλύτερο για το τέλος: Στο παγωμένο του έδαφος θα έχετε 20% πιο γρήγορη μετακίνηση! Ό,τι πρέπει για Σκι!


  






🌟 Πακέτο Εξοπλισμού και Αξίνας εξερευνητή Πολάρις.

Τα ρούχα του πακέτου θα σας θυμίσουν εσκιμώο! Είναι πολύ ιδιέταιρα για να τα φοράτε στο πάρκο αλλά και στις μάχες σας. Είναι σίγουρο ότι με αυτά δε θα κρυώσετε ποτέ ξανά στις παγωμένες γωνιές της Σπείρας. Το ραβδί είναι μία αξίνα που ταιριάζει ασορτί με τα ρούχα του πακέτου! Όλος ο εξοπλισμός φτάνει ώς το επίπεδο 110+.





🌟 Αρκτοφάλαινα Μάχης

Η Αρκτοφάλαινα Μάχης είναι το μεταφορικό στο πακέτο αυτό. Θα σας δώσει 40% ενίσχυση στη μεταφορά σας και είναι το δεύτερο μεταφορικό μετά τον Κρυστάλλινο Μονόκερο που δίνει επιπλέον στατιστικά, 2% ακρίβεια στόχου!





🌟 Αληθινός Πιγκουίνος
Ο Πιγκουίνος αυτός είναι ένα από τα πιό χαριτωμένα κατοικίδια! Είναι σχολής Πάγου και δίνει το ξόρκι Ασπίδα Πύργου! Σίγουρα θα κερδίσετε την προσοχή όλων με ένα τόσο όμορφο κατοικίδιο! Έχει Σπάνια και Υπερσπάνια ταλέντα και του αρέσουν τα Σνακ Πάγου και τα Σνακ Ζαχαρωτά!