Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

🌟 Ξόρκια που έχουν αποσυρθεί. 🌟

Υπάρχουν τέσσερα ξόρκια στο παιχνίδι όπου αργότερα αποσύρθηκαν και δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Τα τρία πρώτα δεν κυκλοφόρησαν στον Ευρωπαϊκό σέρβερ και μεταφράστηκαν από τα Θαύματα της Σπείρας στα Ελληνικά. 


Μπέρτα (Ισσοροπίας) - Κάρτα Θησαυρού

Η κάρτα αυτή είναι ακριβώς ίδια με το ξόρκι μπέρτα της σχολής Ηλίου. Ωστόσο όταν αργότερα ήρθαν τα αστρικά ξόρκια στη Σπείρα, η κάρτα στην εκδοχή της σχολής Ισορροπίας αποσύρθηκε και είναι πλέον διαθέσιμη ως ξόρκι Ηλίου.




Μετριασμός Μαγείας - Κάρτα Θησαυρού

Η μετάφραση του ξορκιού έγινε από το fansite. Η αρχική κάρτα ονομάζεται Dampen Magic. Πρόκειται για ένα καθολικό ξόρκι Ισορροπίας (όπως η Αγριοφωτιά ή το Καταφύγιο) όπου δεν επιτρέπει σε κανένα άτομο που βρίσκεται εντός του κύκλου να έχει παραπάνω από 3 βόλους. Το ξόρκι αποσύρθηκε για πρακτικούς λόγους που φαντάζεστε.



Όλεθρος Ζωής

Αυτό το ξόρκι θανάτου ήταν διαθέσιμο σε κάρτα από εξοπλισμό ή κάρτα θησαυρού. Παρ'όλο που είχε εμφάνιση παγίδας είναι ασπίδα που μπαίνει στον παίκτη και μπλοκάρει το επόμενο εισερχόμενο ξόρκι ζωής. Είναι διαφορετικό από το ξόρκι Μπέρδεμα όσον αφορά τη σχολή, το στόχο και τους βόλους. Πιθανόν να αποσύρθηκε επειδή ήτν εντελώς περιττή κάρτα. 



Ελφ Πυρός (Παλιά Εκδοχή)


Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που το Ελφ Πυρός προκαλούσε αρχική ζημιά 50 και αργότερα 210 για 3 γύρους. Αυτό το ξόρκι υπήρχε και στον Ευρωπαϊκό σέρβερ. Αργότερα η αρχική ζημιά από 50 αυξήθηκε σε 100, ώστε να διευκολυνθούν οι νεαροί μάγοι.