Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

🌟 Κάστρα Μαγικών Πακέτων I 🌟

Αυτό είναι το πρώτο μέρος της παρουσίασης των κάστρων που βρίσκονται μόνο σε μαγικά πακέτα. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορείτε να τα αγοράσετε μεμονωμένα. Συνήθως έχουν το θέμα κάποιου κόσμου, όπως θα δούμε παρακάτω:


Εντυπωσιακό Φανταστικό Παλάτι


Είναι από τα πιο γνωστά κάστρα, με θέμα τη Μαγούπολη. Βρίσκεται στο Epic Bundle. Έχει μια μεγάλη αυλή και γύρω από το κάστρο υπάρχει τάφρος με νερό. Πλέον μπορείτε να ψαρέψετε μέσα σε αυτή! Μέσα στην αυλή υπάρχει αρένα μονομαχίας. Το σπίτι εσωτερικά είναι μεγάλο και έχει πολλές σκάλες, δωμάτια αλλά και μυστικά περάσματα μέσα σπό τους τοίχους!






To Ηλιοπαλάτι
  

Άλλο ένα κάστρο που θυμίζει Ζαφάρια. Θα το βρείτε στο Super Bundle. Το συγκεκριμένο είναι περιτριγυρισμένο από μία ζούγκλα. Και αυτό χαρακτηρίζεται επίσης ως τεράστιο σε μέγεθος. Εξωτερικά έχει γέφυρα, καταρράκτη, ποτάμι και έναν γορίλα που δίνει ανταμοιβές. Εσωτερικά είναι λιτό και έχει μυστικούς τηλεμεταφορείς. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, καθώς το πακέτο αποσύρθηκε γρήγορα.







Παλάτι του Σουλτάνου




Ένα κάστρο με θέμα τη Ζαφάρια και αρχιτεκτονική που θυμίζει Taj Mahal. Βρίσκεται στο Mega Magic Pack. Το μέγεθος εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηρίζεται ως τεράστιο. Έχει πισίνες, αρένα μονομαχίας και έναν καταρράκτη. Πίσω από αυτόν θα βρείτε μια σπηλιά με ένα τζίνι που δίνει ανταμοιβές. Εσωτερικά επικρατεί έντονα το ανατολίτικο στοιχείο στους τοίχους και στο πάτωμα. Μια μεγάλη ταπετσαρία στο σαλόνι που απεικονίζει τον Αλαντίν αποτελεί μυστικό πέρασμα για τη σπηλιά.








Πύργος Χειμερινού Ανέμου




Ένας πύργος με θέμα το Άβαλον, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο Majestic Bundle. Εξωτερικά η αυλή είναι παγωμένη. Ένας τηλεμεταφορέας οδηγεί τον επισκέπτη από τη νησίδα της σπειροειδούς πόρτας στην κύρια αυλή. Γύρω από την αυλή αιωρούνται άλλες δύο νησίδες, μια αρένα και ένα κιόσκι. Το πέρασμα για το κιόσκι αυτό θεωρείται από τα πιο κρυμμένα, καθώς έχει τύχει πολλές φορές να αγοράζουν μάγοι το κάστρο και να μην το γνωρίζουν. Άλλοι, πάλι, είδαν τη νήσο κι έψαχναν καιρό όλους τους τηλεμεταφορείς για να τη βρούν! 
Εσωτερικά έχει πολλά δωμάτια, τζάκια και ένα μεγάλο χωλ. Επίσης υπάρχει ένα τεράστιο τραπέζι, όπου το κέρας της Αμαλθείας δίνει χρυσό και κάρτες θησαυρού.








! Το highlight του σπιτιού είναι ο μαγικός καθρέφτης που οδηγεί σε τρεις περιοχές: την Αυλή, την Αρένα και το Μπουντρούμι!