Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

🌟 Grand Tourney Arena Bundle 🌟



Στον σημερινό μας οδηγό θα ρίξουμε μια ματιά στο περιεχόμενο του Grand Tourney Arena Bundle! Όπως θα διαπιστώσετε, το θέμα του πακέτου είναι το Άβαλον και αντί για κάστρο περιέχει ένα πολύ όμορφο μπουντρούμι. Όπως και (σχεδόν) όλα τα μαγικά πακέτα, θα πάρετε επίσης 30 ημέρες Wizard Club. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το αγοράσετε.

Για να δούμε λοιπόν τι θα αποκτήσετε:





Μεγάλη Αρένα Τουρνουά:
Αυτό είναι το μπουντρούμι του μαγικού πακέτου. Πρόκειται για μια κόκκινη σκηνή, την οποία τοποθετείτε στον κήπο ενός κάστρου σας. Στη συνέχεια μπορείτε να μπείτε με τους φίλους σας στο μπουντρούμι! Θα τηλεμεταφερθείτε στο Άβαλον, σε μια τεράστια αρένα μονομαχίας! Το μπουντρούμι είναι ειδικά διαμορφωμένο για κάθε επίπεδο.







Άλογο Μάχης:
Το άλογο μάχης είναι το μεταφορικό του πακέτου! Ταιριάζει ασορτί με το μπουντρούμι, συνεπώς θα κινείστε με στυλ όταν θα είστε σε αυτό. Είναι το ένα από τα δύο μεταφορικά σε ολη τη σπείρα, το οποίο μπορείτε να βάψετε και να κάνετε φοβερούς συνδιασμούς χρωμάτων (το δεύτερο είναι ο κρυστάλινος μονόκερος). Παρακάτω βλέπετε δύο παραδείγματα, και φυσικά μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας!






Τήβενος και Λόγχη του Θαρραλέου Ιππότη:
Η ενδυμασία και το ραβδί που παίρνετε από το πακέτο είναι μια πολύ όμορφη πανοπλία και ένα ραβδί σε μία λόγχη. Να σημειωθεί ότι είναι μόνο μέχρι το επίπεδο 100+, δηλαδή δεν υπάρχει ακόμη εξοπλισμός για τα επίπεδα 110+. Στην εικόνα βλέπουμε το ραβδί και την πανοπλία πάνω σε μια μάγισσα, σε γαλάζιο χρώμα. Φυσικά εσείς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και να το κάνετε όπως σας αρέσει! Όσο για το ραβδί, δίνει τα κατάλληλα στατιστικά για κάθε επίπεδο, δεν υπάρχει όμως για κάθε σχολή. 






Γκρουμουράκι:
Το Γκρουμουράκι είναι το κατοικίδιο του μαγικού πακέτου! Είναι ένας σκίουρος, τον οποίο δε συναντάμε εύκολα, επομένως θα κάνετε μεγάλη εντύπωση με αυτό! Είναι ισσοροπίας και θα σας δώσει ένα αρκετά ενισχυμένο ξόρκι ''Χείρα Βοηθείας'', ακόμα κι όταν είναι μωρό! Τα αγαπημένα του σνακ είναι τα σνακ ισσοροπίας και εκκολάπτεται σε μόλις 5 λεπτά!



Αυτή ήταν η παρουσίαση του πακέτου, ελπίζω να τη βρήκατε ενδιαφέρουσα! Εγγραφείτε στο fansite για περισσότερα μαγικά πακέτα!