Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

🌟 14 Γεγονότα που Ίσως δεν Ξέρετε 🌟

Σε αυτό το ποστ θα δείτε 14 γεγονότα του παιχνιδιού, που ορισμένα από αυτά ίσως δε γνωρίζατε:


#1: Ο Σάιρους Ντρέικ και ο Μάλιστερ είναι αδέρφια. Μάλιστα, ο πρώτος είναι αριστερόχειρας, ενώ ο δεύτερος δεξιόχειρας.

#2: Η Ντάλια Φλογερή κατάγεται από το Άβαλον, όπως και ο διευθυντής Αμβρόσιος με την κουκουβάγια του. Έχει την όψη ανθρώπου, ωστόσο φέρει χαρακτηριστικά ελφ.

#3: Την πρώτη αναφορά στη Μοργκάνθη την ακούμε από έναν αρχηγό στο Μάρλειμποουν. Αφού τον νικήσουμε αναφέρει τη Βασίλισσα των Σκιών.

#4: Ορισμένα ονόματα επόμενων κόσμων και το θέμα τους έχει διαρρέυσει. Πληροφορίες για το Πολαρίς γνωρίζαμε ήδη πριν τη Χρυσαλίδα και επαληθεύτηκαν. Ελπίζουμε να ισχύει το ίδιο και για τις υπόλοιπες φήμες, όπως το Μιράζ.

#5: Η εκφωνήτρια ολων των περιπετειών σας στη σπείρα είναι η Γιαγιά Ράβεν.

#6: Τη μουσική όλων των κόσμων της Σπείρας έγραψε ο Nelson Everhart, εκτός από αυτή του Παγόδοντα, η οποία ανατέθηκε στον Nick Jonas.

#7: Η Δρακοτοπία και η Μαγούπολη ακολουθούν το ίδιο δομικό σχέδιο, όπως συμπεραίνουμε από τους χάρτες. Οι περιοχές ειναι δομημένες σε επίπεδα και στην κορυφή βρίσκεται το μεγάλο ηφαίστειο και ο Μπάρτλμπι αντίστοιχα, όπου φαίνονται από κάθε περιοχή.

#8: Αρχικά για την είσοδο στη Σελέστια απαιτούνταν το σπειροειδές κλειδί, το οποίο έπρεπε να αποκτήσουν οι μάγοι μέσω του - αρκετά δύσκολου - πύργου Ρολογιού στο Μάρλειμποουν. Ωστόσο αργότερα, λόγω δυσκολίας, η αποστολή έγινε προαιρετική και οι μάγοι πηγαίνουν κατευθείαν στη Σελέστια.
#9: Οι Ρούνοι της Γκριζλοτοπίας και τα ιερογλυφικά της Σελέστια δεν είναι τυχαία, αλλά αν αποκρυπτογραφηθούν είναι προτάσεις με νόημα.

#10: Οι Αζτεκόσαυροι είχαν προβλέψει από την αρχή του κόσμου τον ερχομό της Μοργκάνθης και την πτώση του Σιμπάλμπα.

#11: Οι δημιουργοί του παιχνιδιού είχαν εξαρχής σκεφτεί όλες τις περιοχές που αργότερα θα κυκλοφορούσαν. Για παράδειγμα στο Μάρλειμποουν υπήρχε πάντοτε σαν περιοχή στο χάρτη το Μέγαρο Γαβγίμου. 

#12: Στις περιπέτειές μας στη σπείρα ακούμε συχνά ονόματα νέων κόσμων που ίσως υλοποιηθούν αργότερα. Για παράδειγμα την ονομασία του κόσμου Μιράζ (μετά το Πολαρίς) τη γνωρίζαμε ήδη από τη Γουιστίρια, από όπου κατάγονταν μια μαθήτρια.

#13: Το μάνα σας θα σταματήσει να μεγαλώνει στη Δρακοτοπία και θα συνεχίσει από τη Χρυσαλίδα και μετά.

#14: Το παιχνίδι έχει ένα αδελφάκι, το Pirate101, με το οποίο μοιράζονται τη μουσική. Επίσης, ορισμένοι κόσμοι του Wizard101 όπως το Μάρλειμποουν και το Μουούσου κυκλοφόρησαν και στο Pirate101. Επίσης στις αποστολές μας έχουμε ακούσει ονόματα κόσμων του Pirate101.


Αφήστε μας στα σχόλια πόσα από αυτά γνωρίζατε!